Tietosuojakäytäntö

Voimassa 6.3.2019 lähtien

Olemme Bongi/Elmo Tiitola. Tarjoamme sovelluksen, jossa voit tarkkailla lintulajien esiintymistä Suomessa sekä lisätä omat havaintosi sovellukseen. Tämän tehdäksemme tarvitsemme kuitenkin tietoja sinusta. Keräämme vain tietoa, jota voimme laillisesti kerätä ja joka on välttämätöntä ohjelman ylläpitämiseksi. Tietosuojasi suojaaminen on meille tärkeää ja tämän tietosuojakäytännön avulla saat kuvan siitä, mitä tietoa keräämme, kuinka me hyödynnämme keräämäämme tietoa ja mitä vaihtoehtoja sinulla on palveluamme käyttäessäsi. Lue myös palveluehdot/käyttöehdot, joissa on sinun ja meidän välinen sopimuksemme sovellusta käyttäessäsi.

1. Kerätyt tiedot

Bongi/Elmo Tiitola on palveluntarjoajana rekisterinpitäjä ja vastuussa keräyistä tiedoista jos tulet Euroopan unionin talousalueelta tai sen ulkopuolelta. Jos sinulla on kysymyksiä käytäntöömme liittyen, voit ottaa yhteyttä [email protected] kautta. Keräämme tietoja kehittääksemme sovellusta ja tarjotaksemme parempia palveluita käyttäjillemme. Sinusta kerätään tietoja vain käyttäessäsi sovellustamme. Kun olet kirjautuneena sovellukseemme, keräämme ja käytämme paikkatietojasi GPS:n ja WiFi:n kautta, jotta lintuhavaintosi päivittyisivät sovellukseemme todellisuutta vastaavalla tavalla. Käsittelemme kerättyjä tietoja tietosuojalain (5.12.2018/1050) mukaisina henkilötietoina.

2. Kerättyjen tietojen jakaminen, suojaaminen ja säilyttäminen

Emme jaa kerättyjä tietoja ulkopuolisille. Tietosi pidetään salassa ja niitä käytetään vain kun se on tarpellista sovelluksen tarjoamiseksi. Säilytämme tietosi niin kauan kun tarjoamme palvelujamme ja se täyttää tämän tietosuojakäytännön tarpeet. Kun kerättyjä henkilötietojasi ei enää tarvita edellä mainittuihin tarkoituksiin, joko poistamme ne tai muutamme ne niin, ettei niitä voi enää yhdistää sinuun.

3. Oikeutesi

Voit pyytää henkilötietoja, joita olemme keränneet sinusta. Voit pyytää poistamaan tai korjaamaan henkilötietosi. Voit vastustaa henkilötietojesi käyttämistä. Osa keräämistämme tiedoista on tarpeellista palvelun tarjoamiseksi. Voit laittaa pyyntösi [email protected] Voit myös valittaa tietosuojavaltuutetulle. Arvostaisimme kuitenkin mahdollisuutta saada ensin yhteydenottonne myötä korjata tilanne. Jos emme kuitenkaan ole mielestäsi noudattaneet tietosuojalainsäädäntöä ja olet Euroopan unionin talousalueelta kotoisin, voit ottaa yhteyttä Suomen valvontaviranomaiseen, joka on oikeusministeriön yhteydessä toimiva tietosuojavaltuutettu. Laissa on kuitenkin poikkeuksia näihin oikeuksiin tietyissä tilanteissa ja mikäli jokin poikkeustilanne koskee oikeuttasi, selitämme asian sinulle.

4. Lapset

Lähtökohtaisesti lapset eivät saa käyttää palveluitamme. Lapsilla tarkoitamme kaikkia alle 13-vuotiaita. Sallimme lapsille sovelluksen käytön vain vanhempien luvalla. Jos saamme tietoomme, että lapsi on käyttänyt sovellustamme ilman vanhempien lupaa, ryhdymme lapsesta kerättyjen henkilötietojen poistamiseen niin pian kuin mahdollista.

5. Muutokset tietosuojakäytäntöön

Kaikki keräämämme henkilötieto kuuluu tämän tietosuojakäytännön piiriin. Jos teemme muutoksia tietosuojakäytäntöömme, saat tarpeellisella tavalla tiedon muutoksesta.